Coronavirus legt Branchecursussen stil.

Door de maatregelen van de overheid rondom het Covid 19 virus zijn alle samenkomsten zoals de branchecursussen voorlopig tot 20 mei niet toegestaan. Daarna zal de regering in overleg met het Outbreak management team bekijken of de hogescholen en Hbo en Mbo weer open mogen. Het O.m.t adviseert met de huidige gegevens dat er moet worden rekening gehouden met een sluiting tot aan de zomer.

Om zoveel mogelijk duidelijkheid aan u te geven heb ik besloten om met de lopende cursusactiviteiten mij aan de richtlijnen voor het hoger onderwijs, Hbo en Mbo te houden. Dit betekent op dit moment een herstart in september na de zomervakantie. Tenzij er een totaal ander advies komt op 20 mei.

Dit geldt ook voor de examens die gepland stonden.

  • Branche-examen inlays en steunzolen maken op 17 maart 2020
  • Branche-examen Maatnemen 1 basis op 18 april 2020
  • Branche-examen VLOS ontwerpen en maken op 22 april 2020
  • Branche-examen Supplementen maken basis op 19 juni 2020
  • Branche-examen Passen,afleveren en nazorg op 4 juli 2020

Alle cursisten die dit betreft worden persoonlijk op de hoogte gehouden van de eventuele gevolgen door uitgevallen cursusdagen en Branche-examens.

Alle Branchecursussen starten met minimaal 4 deelnemers

Om de toegankelijkheid en de beschikbaarheid van de Branchecursussen te vergroten start Maatwerk in Opleiding reeds bij 4 of 5 deelnemers.

Op de pagina branchecursussen staat overzichtelijk hoeveel inschrijving er zijn voor alle cursussen, wanneer een cursus van start gaat en wanneer er een examen staat gepland.

Bent u geïnteresseerd in een Branchecursus meldt dit dan zo snel mogelijk. Hoe eerder het aantal van 4 of 5 cursisten gehaald wordt hoe eerder de cursus van start gaat.

Maatwerk in Opleiding ontwikkelde samen met Nimco Made 4 You voor de 2e maal een “Masterclass” over Modular custom orthopedics.

2e editie Masterclass ‘werken met M.C.O.’

Vanwege het succes van de 1e editie van de masterclass die door de deelnemers werd gewaardeerd met een 8 wordt de 2e editie van de  “masterclass” georganiseerd.

Deze Masterclass heeft als doel de kennis en toepassingsmogelijkheden van  M.C.O  binnen de Orthopedische Schoen technische  bedrijven te vergroten.

Dit willen we bereiken door de deelnemers:

  1. kennis te laten maken met M.C.O;

Door ervaringen uit te wisselen met gebruikers

Informatie over de inzet en mogelijkheden van M.C.O binnen het eigen werkveld.

  1. het werken met C.O zelf te ervaren;

Omgaan met de maatneem apparatuur.

Zelf aan de slag met de “maatneem app”.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Frans Kruitwagen; Nimco made4you. fkruitwagen@nimcomade4you.com