Maatwerk in Opleiding start weer op

Er zijn weer mogelijkheden om cursussen uit te voeren en ik vul weer langzaam de agenda. In eerste instantie gaan ik alle cursussen die met uitstel te maken kregen afronden. Daarna staan er weer nieuw te starten cursussen op het programma. Het is niet makkelijk om op het ogenblik geschikte cursusruimte te vinden. Hou daarom de agenda van de branchecursussen in de gaten. studenten en bedrijven die aan hebben gegeven aan een cursus te willen deelnemen of al hebben ingeschreven hou ik sowieso op de hoogte.

Alle Branchecursussen starten met minimaal 4 deelnemers

Om de toegankelijkheid en de beschikbaarheid van de Branchecursussen te vergroten start Maatwerk in Opleiding reeds bij 4 of 5 deelnemers.

Op de pagina branchecursussen staat overzichtelijk hoeveel inschrijving er zijn voor alle cursussen, wanneer een cursus van start gaat en wanneer er een examen staat gepland.

Bent u geïnteresseerd in een Branchecursus meldt dit dan zo snel mogelijk. Hoe eerder het aantal van 4 of 5 cursisten gehaald wordt hoe eerder de cursus van start gaat.

Maatwerk in Opleiding ontwikkelde samen met Nimco Made 4 You voor de 2e maal een “Masterclass” over Modular custom orthopedics.

2e editie Masterclass ‘werken met M.C.O.’

Vanwege het succes van de 1e editie van de masterclass die door de deelnemers werd gewaardeerd met een 8 wordt de 2e editie van de  “masterclass” georganiseerd.

Deze Masterclass heeft als doel de kennis en toepassingsmogelijkheden van  M.C.O  binnen de Orthopedische Schoen technische  bedrijven te vergroten.

Dit willen we bereiken door de deelnemers:

  1. kennis te laten maken met M.C.O;

Door ervaringen uit te wisselen met gebruikers

Informatie over de inzet en mogelijkheden van M.C.O binnen het eigen werkveld.

  1. het werken met C.O zelf te ervaren;

Omgaan met de maatneem apparatuur.

Zelf aan de slag met de “maatneem app”.

Voor informatie kunt u contact opnemen met Frans Kruitwagen; Nimco made4you. fkruitwagen@nimcomade4you.com