Door de maatregelen van de overheid rondom het Covid 19 virus zijn alle samenkomsten zoals de branchecursussen voorlopig tot 20 mei niet toegestaan. Daarna zal de regering in overleg met het Outbreak management team bekijken of de hogescholen en Hbo en Mbo weer open mogen. Het O.m.t adviseert met de huidige gegevens dat er moet worden rekening gehouden met een sluiting tot aan de zomer.

Om zoveel mogelijk duidelijkheid aan u te geven heb ik besloten om met de lopende cursusactiviteiten mij aan de richtlijnen voor het hoger onderwijs, Hbo en Mbo te houden. Dit betekent op dit moment een herstart in september na de zomervakantie. Tenzij er een totaal ander advies komt op 20 mei.

Dit geldt ook voor de examens die gepland stonden.

  • Branche-examen inlays en steunzolen maken op 17 maart 2020
  • Branche-examen Maatnemen 1 basis op 18 april 2020
  • Branche-examen VLOS ontwerpen en maken op 22 april 2020
  • Branche-examen Supplementen maken basis op 19 juni 2020
  • Branche-examen Passen,afleveren en nazorg op 4 juli 2020

Alle cursisten die dit betreft worden persoonlijk op de hoogte gehouden van de eventuele gevolgen door uitgevallen cursusdagen en Branche-examens.

Coronavirus legt Branchecursussen stil.